خدمات غیر حضوری بیمارستان کوثر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر، نوبت دهی غیر حضوری بیمارستان کوثر جهت انجام خدمات پاراکلینیک و آنژیوگرافی راه اندازی شد.

بیمارستان کوثر علاوه بر نوبت دهی اینترنتی درمانگاه (رزرو اینترنتی نوبت بیمارستان کوثر) که از طریق آدرس www.nobat.kowsar-hospital.ir  قابل دستیابی می باشد هم اکنون نوبت دهی غیر حضوری جهت انجام خدمات پاراکلینیک و آنژیوگرافی را از طریق نرم افزار واتساپ راه اندازی نمود.

مراجعه کنندگان گرامی می توانند با ارسال عکس نسخه خود به شماره واتساپ تعیین شده نوبت خود را بدون نیاز به حضور ثبت نمایند.

شماره واتساپ نوبت دهی اینترنتی تصویربرداری :09908142886

نوبت غیرحضوری تصویربرداری شامل خدمات زیر می باشد:

• نوبت دهی اینترنتی ام ار ای بیمارستان کوثر شیرازسونوگرافی
  • نوبت دهی اینترنتی سی تی اسکن بیمارستان کوثر شیراز
  • نوبت دهی اینترنتی تصاویر دیجیتال بیمارستان کوثر شیراز

توجه:نوبت دهی سونوگرافی موقتا به صورت حضوری انجام میشود.

شماره واتساپ جهت نوبتدهی اینترنتی پزشکی هسته ای بیمارستان کوثر شیراز :09908142887

نوبت غیرحضوری پزشکی هسته ای شامل خدمات زیر می باشد:

• اسکن از تمام اعضای بدن شامل :اسکن قلب، اسکن استخوان، اسکن کلیه، اسکن ریه
  • نوبتدهی اینترنتی پت سی تی اسکن بیمارستان کوثر شیراز  (دستگاه تشخیص سرطان)
  • ید درمانی

شماره واتساپ جهت نوبتدهی اینترنتی انژیوگرافی بیمارستان کوثر شیراز :09908142883

مراجعین گرامی جهت اخذ نوبت غیرحضوری آنژیوگرافی در شیراز ابتدا با پذیرش آنژیوگرافی بیمارستان کوثر  به شماره 07136141203 تماس حاصل نمایند سپس عکس نسخه خود را به شماره واتساپی ذکر شده ارسال نمایید.

این سامانه برای حفظ سلامت مردم و کارکنان، پاسخگویی سریع به درخواست‌های مراجعه کنندگان و کاهش مراجعه حضوری ارباب رجوع راه اندازی شده است. با راه اندازی این سامانه افراد در ساعت تعیین شده به بیمارستان مراجعه می‌کنند .

شایان ذکر است مراجعینی که جهت طی مراحل درمان خود بیمارستان فوق تخصصی کوثر را انتخاب نموده اند و از نوبت دهی اینترنتی استفاده نموده اند در اولویت پاسخگویی هستند و مراجعین باید به موقع و در زمان اعلام شده در بیمارستان حضور یابند.

بیمارستان فوق تخصصی کوثر با در اختیار داشتن تجهیزات پزشكی پیشرفته مطابق با آخرین فناوری های روز دنیا، ضمن برخورداری از كادر درمانی متخصص و مجرب و دارا بودن امكانات مورد نیاز درمانی، همراه با رعایت كامل استانداردهای پزشكی و دریافت هزینه کمتر نسبت به سایر بیمارستان های هم رده و عقد قرارداد با اکثر بیمه های درمانی که یکی از خصوصیات مهم و برجسته این مرکز به شمار می آید و ارائه خدمات با کیفیت، با پذیرش بیماران از نقاط مختلف ایران توانسته است به عنوان بیمارستان برگزیده بیماران شناخته شود.